Začít den krásnou snídaní nás perfektně naladí na celý den, souhlasíte? Často se setkávám s názorem, že ranní kaše jsou moc pracné a nikdo nemá čas si je připravit. Přitom ale příprava kaše není vůbec časově náročná, než vychladne, můžeme se mezitím věnovat jiné činnosti a kaše nám udělá moc dobře! Pohanková kaše od Nominalu je moje oblíbená a v kombinaci s ovocem a medem je opravdu výborná! Aktuálně jsou v sezóně krvavé pomeranče, které ji také skvěle doplní a já si do ní ráda přidávám ještě něco malého sladkého a křupavého.
Pohanková kaše
Vytisknout receptIngredience
- 1 hrnek směsi na pohankovou kaši Nomina od Nominalu
- 600ml kokosového mléka
- 2 lžíce tekutého medu
- 2 lžičky datlového sirupu
- 1 lžička mleté vanilky bourbon nebo semínka z 1/2 vanilkového lusku
- oblíbené ovoce k podávání
- oblíbené oříšky,sušenky nebo kousek čokolády k podávání
- acai v prášku nebo prášek z růžové pitahayi
- mrazem sušené ovoce k podávání
Postup
- V rendlíku na mírném ohni prohřejeme kokosové mléko, těsně předtím než se začne vařit přisypeme směs na pohankovou kaši a promícháme důkladně metlou.
- Jakmile kaše zhoustne odstavíme ji z plotny a přidáme med, datlový sirup a semínka z vanilky, promícháme.
- Kaši si ozdobíme ovocem a vším, co máme rádi. Necháme zchladnout a ihned podáváme. Dobrou chuť!
1 komentář
Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative.
I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate
if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing.
Cheers! Escape rooms